dilluns, 20 de juny del 2011

Misteriosamemt feliç...

Amistat, n'hem sentit molt ha parlar però, realment, què és L'amistat?
Sincerament, crec que cadascú té una idea diferent sobre aquest terme,
Quan descobreixes quins són els teus amics de veritat és com si descobrissis un món no, i veus que a part de la biològica, tens una altra família.
Hi ha moments de la vida en què creixes, vas coneixent la get que t'envolta, i comences a adonar-te'n que aquest no és pas el teu lloc. "Que hi ha de ser, que ja el trobaràs" penses, però a mesura que va passant el temps, cansada d'esperar, et dónes per vençuda, i et planteges que en aquest món no hi ha lloc per a tu, que és com si fossis d'un altre planeta.
Arriba un moment en el què coneixes persones noves, Només de veure-les ja te n'adones que no són com els altres, que tenen quelcom que et fa estar genial amb ells, i amb tu també. Persones amb les quals jo no seria qui sóc ara, amb les què sé que, tal i com elles poden comptar amb mi, jo també ho puc fer amb elles, per les coses bones i per les dolentes. Aquestes persones a les què dec tant, les considero les meves amigues, ja que, d'alguna manera o altra, han fet que sigui misteriosament feliç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada